Hjem >ESJOT Tandhjul

"Diamantskårne" tandhjul som garanterer os mange problemfrie km....

Skæremåden sikrer at tandhjulene er runde indenfor meget fine tolerancer og med en helt speciel overflade som er med til at forlænge deres, og kædens, levetid.

I forbindelse med en bestilling kan du frit vælge antal tænder på det foreste som det bagerste tandhjul.... uden extra omkostninger. (Indefor "normale" rammer og kun i ståltandhjul)Kædekit til (næsten) alle motorcykler 
   

Prisen for sættet dækker kun ståltandhjul... aluminiums tandhjul koster mere og derfor foredrager vi at du kontakter os så vi kan bekræfte den slutlige pris for dit set.

1 tand foran modsvarer 3 tænder bag (mindre tænder frem og/eller flere bag giver hurtigere acceleracion og flere omdrejninger... flere tænder fremme og/eller færre tænder bag giver mere tophastighed og mindre omdrejninger men langsommere acceleracion.)

Alle kæder leveres som X-ring kæder som har en brudstyrke som ligger kun 5% under DID's stærkeste kæde... kæderne er fremstillet i Europa Unionen og er desuden fabriksmonteret på mange af de i Europa fabrikerede motorcykelmærker.

Enhedspris for alle 525 & 530 kæder... prisen tillader desuden at vælge tandjul med forskellig mængde tænder... dette tillader at du kan geare motorcyklen om til det behov.ShopFactory (TM). Click Here.