Hjem >

ALLE PRISER ER MED MOMS!

 

Alle priser du finder her på siderne, er inkl. moms.

Når du handler over nettet, som privatforbruger i den Europæiske Union, betaler du den moms som er gældende i det land, hvor du handler i.

Alle bestillinger vi modtager, bliver afsendt når betaling er registreret.

Vi bekræfte den endelige forsendelsespris før vi endeligt accepterer bestillingen

 

MOTOMARCA tilstræber sig for at kunne levere gode og/eller kendte produkter til absolut konkurrencedygtige priser.

Vi vil dog gøre Jer opmærksomme på, at alle vores produkter er af den bedste kvalitet, nøje udvalgt, for at kunne garantere forbrugeren mange problemfrie år. Alle produkter, som ikke opfylder de af  MOTOMARCA fastlagte krav, vil ej heller forefindes på vores sider.

I tilfælde af en ønsket specialbestilling, af et produkt som ikke findes på vores, eller vores leverandørers hjemmesider, vil vi gøre Jer særlig opmærksomme på, at de vil blive afvist, såfremt det ønskede produkts kvalitet ikke holder den af os fastlagte standard.

Vores målsætning er, at altid være i stand til at tilbyde kendte/verdenskendte producenters produkter, til en fast NETTOPRIS, uden skjulte rabatter eller andre smarte slørende "specialtilbud / flyttetilbud / "alt skal væk" påstande. Som udgangspunkt, er vores holdning, at hvis en leverandør er i stand til at give rabatter, skal han fakturere flertallet af sine kunder til overpriser!

Vi håber, at evt. kommentarer til vores vareudbud/sortiment, kan udbygges I den retning som DU, kunden, har brug for. - Derfor, send os en e-mail hvis du savner noget, da dette vil medvirkende til, at vi også i fremtiden kan leverere kvalitetsprodukter indenfor mange produktsorter, til forbrugeren!

Med venlig hilsen

Peter Stenvall    /  Ansvarshavende forr. bestyrer

 ShopFactory (TM). Click Here.